» Hírek, újdonságok

Közérdekű túrainformációk - vadászat miatti tájékoztatás

Ipoly Erdő Zrt.

Társasvadászataink - melyeknek jelenleg kezdődik a szezonja - során néhány turista út forgalmát korlátozhatjuk akár hétvégeken is. Az alábbiakban az aktuálisan érintett területeinkről adunk felvilágosítást.

TISZTELT ERDŐLÁTOGATÓK!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy az Észak-Börzsöny Vadásztársaság vadászterületén áthaladó következő jelzésű túra útvonalakon 2011. december 10-én, szombat reggel 8 órától de. 10-10.30 óráig társas vadászatot tartanak, ezért ezeket a területeket lezárják.

TISZTELT ERDŐLÁTOGATÓK!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy az Ipoly Erdő Zrt Kemencei Erdészetének területén áthaladó piros, piros kereszt sárga, sárga kereszt és kék túra útvonalak környékén Perőcsény mellett az Aklok-rét, Várkúti sűrű, Grindelek és német út (december 4 vasárnap), Várom lapos, a gesztenyés és Fidel-rét, míg Kemence - Bernece között Verebes, Óhájok, Somos térségében 2011. december 4-7 között (vasárnaptól szerdáig) társas vadászatot tartanak.

Kérjük, hogy kirándulásuk alkalmával a fenti időpontban a megjelölt útvonalat a balesetveszély elkerülése érdekében ne használják, illetve lehetőleg ezeket kerüljék!

Megértésüket köszönjük, kellemes túrázást kívánunk!

Strázsahegyi tanösvény és környéke: T, Piros négyzet, Zöld túra útvonalak, Csarnavölgy Feketevölgy Panziótól az Ifjusági Táborig: Kék és Zöld jelzés, Bernecebaráti és Kemence közötti Szántó-hegy Sárga jelzés.

Kérjük, hogy kirándulásuk alkalmával a fenti időpontban a megjelölt útvonalakat a balesetveszély elkerülése érdekében ne használják, illetve lehetőleg ezeket kerüljék!

Megértésüket köszönjük, kellemes túrázást kívánunk!

Programajánló